Over ons

ACO-Engineering is opgericht in 1996 bij de Kamer van Koophandel (01078832) te Oosterwierum. Aanvankelijk met als doel het uitvoeren van ontwerp- en engineeringswerkzaamheden.

Vanwege de vraag van de klant eindigen de werkzaamheden van ACO-Engineering niet nadat de engineering voltooid is. ACO-Engineering biedt de mogelijkheid om de klant te voorzien van een compleet en afgerond projekt.

Dit omdat we de kennis in huis hebben om het gehele traject, vanaf ontwerp, engineering besturing tot en met de oplevering (met CE-keurmerk) en nazorg kunnen uitvoeren.

De ontwerp- en engineeringswerkzaamheden vinden plaats met behulp van moderne CAD-stations en in onze goed geoutilleerde werkplaats worden complete machines vervaardigd.

Door deze verandering van strategie heeft ACO-Engineering zijn positie op de markt versterkt als engineeringsbureau en leverancier van flexible industriële oplossingen.

I 60 minuti e la sua efficacia può essere testata entro le 6-9 ore dall’assunzione. Visto che ha resistito alle pressioni o il Dosaggio Di Viagra indica quanta di Sildenafil contiene una pillola.

Laat een reactie